KRISTIANFAESTE.COM - FOTOGRAF I AARHUS - BOXMARKET AARHUS
397
post-template-default,single,single-post,postid-397,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Boxmarket Pop-Up Fashion Festival

Den 16-17 september var jeg nede og besøge Boxmarket ved DOKK1 i Aarhus.

Pop-up fashion festivalen havde besøg af en masse fede brands der viste nogle af deres kollektioner! Brands som H2O, WOODBIRD, KAIBOSH, REVOLUTION og MINIMUM var mødt op. De havde deres egne lækre blå containere, hvori de kunne lave deres pop-up store! Det blev ikke til nogle køb i denne omgang, men til gengæld nogle gode oplevelser og en masse fede historier!

 

[foogallery id=”399″]