KRISTIANFAESTE.COM - FOTOGRAF I AARHUS - DJ STUF
460
post-template-default,single,single-post,postid-460,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

DJ STUF

DJ STUF

DJ STUF – For efterhånden en del uger siden spurgte CHRISTOFFER “STUF” om jeg ikke havde lyst til at skyde lidt billeder sammen med ham. Han skulle spille til Aarhus Festuge og ville i den forbindelse gerne have nogle nye billeder som presse materiale. Fedt! Vi går i gang, men pludselig begynder det at pisse ned med regn fra oven og vores shoot blev ødelagt. Nå, så var det vi tænkte at det egentlig kunne være meget fedt at få en rå stil gennem billederne, så vi valgte at gå ned i Scandinavian Centerets parkeringshus og skyde billeder.

Med lavt lys og mørke kroge gav det udfordringer, men nogle vilde billeder. Lyset fra oven er ret cool, synes jeg selv, og det giver et mytisk udseende til Christoffer.

Nå, nok om det, tjek billederne ud og giv gerne et like eller del opslaget. TAK

[foogallery id=”462″]