KRISTIANFAESTE.COM - FOTOGRAF I AARHUS - PALM BEATS
573
post-template-default,single,single-post,postid-573,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

PALM BEATS

PALM BEATS

Så er den gal igen! Denne gang er det 2 stk gale DJ’s der har gang i det Aarhusianske natteliv! PALM BEATS spreder den elektroniske musikscene, piftet op med disco og house hovedsageligt. De to mennesker bag er STUF og SHAQ. Denne gang skulle festen afholdes på SWAY – midt i centrum af Aarhus!

Har du bevæget dig ud i Aarhus natteliv, inden for de 6 år, er du højst sandsynligt gået ind på en beværtning som Stuf har lagt nattens soundtrack til. Fra New York til Shanghai, Prag til København, han har rejst flittigt rundt. Han har spillet i stort set det meste af Danmark i sine 15 år som DJ og været så heldig at dele scene med folk som Kenton Slash Demons, Sean Paul, Den Sorte Skole, Rosa Lux, DJ Er Du Dum Eller Hvad, When Saint Go Machine, Estelle, Suspekt, L.O.C, Kygo, Mac Miller og mange mange flere.

22-årige SHAQ er i feltet af nye talentfulde djs/producere, der i tiden er et af de meste synlige acts på den Københavnske klubscene. Shaq har spillet de sidste otte år og har besøgt dele af Europa som Tyskland, Holland, Italien, Tjekkiet og Frankrig, hvor han har spillet flere jobs i storbyer som Berlin, Amsterdam, Hamburg og Prag. Nogen af hans mange nævneværdige begivenheder tæller blandt andet:
Arena Berlin, Haubentaucher Berlin (Back2Back Simon Dokkedal), Prince Charles Berlin (Back2Back DJ EDDEH & Joakim Skovbjerg), EASYdoesit Berlin, Red Bull Music (Distortion 2015), Sommer.chillout.2016, Karrusel Festival, Den Grimmeste Festival, Bas Under Buen, Apropos Live, Support DJ for Suspekt (Suspekt forårstour 2015), VICE Magazine.

Der kom en film ud af det samt en masse billeder. Filmen kan ses herunder – giv den gas!