KRISTIANFAESTE.COM - FOTOGRAF I AARHUS - LØBEREN
566
post-template-default,single,single-post,postid-566,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

LØBEREN

LØBEREN

LØBEREN – Som løber må det fedeste være at komme ud en dag som denne. En efterårsdag ved 16-17 tiden! Ricki og jeg smutter ned til Brabrand søen i håbet om at kunne gengive følelsen, pulsen, roen og adrenalinet som de fleste løbere kan nikke genkendende til! Jeg har for første gang mit udstyr med som består af en Canon Eos 77D, en stabilizer, 7″ skærm samt diverse småting!
Vejret er med os, og solen står lige ind i skærmen! Jeg må sige at for hver gang jeg laver en ny video føler jeg at det bliver bedre.

Næste gang jeg laver en video vil jeg helt sikkert skyde i det der hedder 50 fps. DVS at kameraet optager med 50 billeder i sekundet. Det gør at billederne bliver mere detaljefyldte specielt når du har en løber i linsen. Benene har en tendens til at sløre væk når du optager med 25 fps. Bare en lille tanke til mig selv.

Tak til Ricki for at måtte filme ham på en af hans uendelige mange løbeture. 21 km blev det til den dag! 

Tjek videoen ud og husk at følge med på diverse sociale medier!