KRISTIANFAESTE.COM - FOTOGRAF I AARHUS - DISCOVERING 8000
599
post-template-default,single,single-post,postid-599,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

DISCOVERING 8000 FEAT. JOHAN:KARL & JEPPE STRYNØ

DISCOVERING 8000 FEAT. JOHAN:KARL & JEPPE STRYNØ

DISCOVERING 8000 FEAT. JOHAN:KARL & JEPPE STRYNØ – Når jeg fylder hver dag med billeder og film, så er jeg hele tiden på opdagelse efter nye vinkler, muligheder, udsigter, ting der ikke er blevet opdaget før. Når jeg nu bor i Aarhus, er det jo oplagt at tage på opdagelse i vores smukke by. Aarhus er smuk, specielt når du kommer lidt væk fra det jeg kalder Mainstream Aarhus! 

Hvis du bevæger dig lidt væk fra byen og tager de små snævre veje, hvor bilerne ikke altid kører, men hvor du kan se langt, opdager du, at Aarhus er meget mere end bare endnu en by i det danske land. Den er fyldt med kultur. Fyldt med spændende mennesker, spændende bygninger og steder du ikke anede fandtes!

Min efterhånden gode ven og frisør JOHAN:KARL, er min faste makker på mange af disse opdagelsesture! Johan er ligesom jeg, meget optaget af det der foregår under tæppet i byen. Der hvor folk ikke bevæger sig hen og hvor du som tilskuer tænker – DET ER ET FEDT STED, MEN HVOR FAEN ER DET?

På denne tur havde vi Jeppe med. Jeppe er en af mine gamle buddies og han er altid klar på lidt spas! På denne tur tager vi chancen og prøver at smutte ind et UKENDT STED, men det er helt umuligt at komme derop hvor vi egentlig gerne vil op! Denne gang måtte vi opgive, men jeg er sikker på at vi nok skal komme derop – engang! Vi er dog ikke helt færdige, så vi tager videre til næste location, og den næste!

Kan du gætte hvor vi befinder os i filmen?

Tjek filmen ud!