KRISTIANFAESTE.COM - FOTOGRAF AARHUS - LASSE RIBERGAARD
617
post-template-default,single,single-post,postid-617,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

LASSE RIBERGAARD

LASSE RIBERGAARD

LASSE RIBERGAARD – I den forgangne uge havde jeg den fede oplevelse at tage billeder for Lasse Ribergaard, som er den ene part af duoen Sidsel&Lasse. Begge parter er livsstilsbloggere og driver tilsammen siden sidseloglasse.com 

Lasse er en super cool person der ved hvordan tøjet skal sidde! Vi havde fornøjelsen af at tage billederne på Castenskiold der passede lige ind i temaet med smoking. Med den fede LED væg bag pulten og de rå vægge fik vi skabt nogle fede kontraster sammen. 

Lasse er selvfølgelig trænet i at få taget billeder – han er jo en blogger 😉 

Du kan tjekke hele blogindlægget her!

LASSE RIBERGAARD

For mere info omkring hvad jeg laver og om hvorfor jeg laver de ting jeg gør så bare vent! Jeg er på vej med en serie af skriverier, hvor jeg fortæller om hvordan det ligepludselig er ikke at have fodbolden at leve af mere. Jeg går i dybden med mine følelser og om hvordan det er at mærke tomheden inderst inde!

Følg med!