KRISTIANFAESTE.COM - FOTOGRAF I AARHUS - SCANDIC X APEROL
624
post-template-default,single,single-post,postid-624,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

SCANDIC X APEROL SPRITZ

SCANDIC X APEROL SPRITZ

SCANDIC X APEROL SPRITZ – for nogle uger siden blev jeg bedt om at lave en video, hvor vi fik præsenteret et event lavet af Satellite Booking. Eventet var sponsoreret af Aperol Spritz og afholdt på Scandic Aarhus City Hotel!

Som den Aperol afhængige mand jeg nu er, så sagde jeg selvfølgelig ja! Der er et et eller andet med den skønne orange farve som bare suger øjnene til sig, og blandet med en frisk Prosecco – ja så kan det faktisk næsten ikke blive bedre!

Se med – vi ses snart!

For mere info omkring hvad jeg laver og om hvorfor jeg laver de ting jeg gør så bare vent! Jeg er på vej med en serie af skriverier, hvor jeg fortæller om hvordan det ligepludselig er ikke at have fodbolden at leve af mere. Jeg går i dybden med mine følelser og om hvordan det er at mærke tomheden inderst inde!

Følg med!