KRISTIANFAESTE.COM - FOTOGRAF I AARHUS - SAND CPH
647
post-template-default,single,single-post,postid-647,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

SAND COPENHAGEN

SAND COPENHAGEN

SAND COPENHAGEN – For mig har SAND COPENHAGEN altid haft en stor status i den danske modeverden. Jeg ved at det er et sted hvor de sætter pris på de lokale kunder. Det er også tilfældet i Aarhus, hvor der ligger en SAND CONCEPT STORE.

Lasse, som er butikschef i butikken i Aarhus sætter ekstremt meget pris på de tilbagevendende kunder og arrangerer derfor altid en aften i selskab med butikkens personale og dens kunder.

Det blev en meget vellykket aften med glade mennesker, nye bekendtskaber og forhåbentlig stærkere bånd mellem de lokale handlende og SAND.

For mig er det altid en sjov udfordring at skulle skabe en film på ca. 40 sek som fanger dig instant. Jeg havde det vildt sjovt med at lave lige netop denne film, da jeg følte at jeg kunne tillade mig at ligge lidt flere kræfter i det kunstneriske og lave lidt flere effekter end hvad jeg har gjort før.

Tjek det ud og lad mig høre fra dig hvis du går med nogle af de samme tanker som Lasse fra SAND COPENHAGEN!

Hvis du har interesse i at drikke en kop kaffe med mig omkring et fremtidig projekt du skal have lavet så giv mig et kald på +45 29 71 29 71 eller skriv en mail på kristian.faeste@gmail.com