KRISTIANFAESTE.COM - FOTOGRAF I AARHUS - PLATEAU
688
post-template-default,single,single-post,postid-688,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KRISTIANFAESTE

PLATEAU

 


For et par uger siden blev jeg kontaktet af et nyt magasin der hedder Plateau. Plateau er et livstil og boligmagasin, som første gang bliver udgivet i Aarhus. Min opgave var at gengive det Aarhus jeg kendte, samt det Aarhus som aarhusianere kender. Det er altså ikke meningen at du skal kunne genkende alle billederne, men blot få en følelse af det Aarhus jeg elsker!

Du kan finde hele magasinet på dette link
http://ipaper.mediehusdanmark.dk/mhdk/plateau-living-aarhus-maj-2018/?page=33