Roskilde Festival 2018 - KRISTIANFAESTE.COM
Mødet med Orange er en fuldstændig vanvittig oplevelse! Jeg var blevet spurgt af Euroman om jeg ville dække Roskilde Festival 2018 for dem. Selvfølgelig ville jeg det! Hvem siger nej til 7 dage i støv fyldt med urin. Ej, det har været en hård, men super fed uge, en masse nye bekendtskaber og masser af billeder! Nedenunder kommer her mine favoritter fra warm up dagene og musikdagene.
Euroman
1031
post-template-default,single,single-post,postid-1031,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
KRISTIANFAESTE.COM

Roskilde Festival 2018

Mødet med Orange er en fuldstændig vanvittig oplevelse! Jeg var blevet spurgt af Euroman om jeg ville dække Roskilde Festival 2018 for dem. Selvfølgelig ville jeg det! Hvem siger nej til 7 dage i støv fyldt med urin. Ej, det har været en hård, men super fed uge, en masse nye bekendtskaber og masser af billeder! Nedenunder kommer her mine favoritter fra warm up dagene og musikdagene.